Vtisi

Špela, udeleženka na dogodku za novince

Dogodek je bil zelo zanimiv, ogromno novega se je izvedlo. Najbolj všeč mi je bil seveda praktični del. Inštruktorji so bili super, še posebno ker imajo vsi veliko izkušenj iz vozniških in sovozniških sedežev in z veseljem delijo svoja znanja. Ker je tako veliko tematik, bi se lahko naredil celo dvodnevni dogodek.

Jan, udeleženec na dogodku za novince

Predstavitev avto športa« v organizaciji Autosporta Jazon je tako enkraten, zabaven in poučen, da bo kmalu postal obvezna oprema vsakega ljubitelja vožnje z jeklenimi konjički. Poglobljena teoretična predstavitev avtošporta različnih panog, možnost neposrednega ogleda aktualnih dirkalnih avtov in tehnike, kot poslastica pa še adrenalinska vožnja štirikolesno-gnanih rally dirkalnikov po gramozu kamnoloma Verd je izkušnja, ki bo za vedno ostala vžgana v spomin vsakega udeleženca! Scandinavian flick na kubik!

Barbara, univerzitetna profesorica

Še enkrat bi se vam rada najlepše zahvalila za včerajšnje nepozabno doživetje. Bili smo res navdušeni tako nad vožnjo kot tudi nad vašo profesionalnostjo. 

David (from Hungary)

My experience was really great! The team provided real driving opportunity, in a real rally car, on a real rally course. The car is low on power, but it is plenty fast enough for a beginner. Honestly, I don’t think I could have handled more power 😉 The course is excitng, but very safe: you have a lot of place for errors (which you will make, that’s for sure).Also, the support team is really cool, they helped with the whole experience. The instructors take the safety first approach, so you are in good hands. Also, everyone speaks a good English.In short: great experience, highly recommend for enthusiast individuals, or even for team buildings.

Rok, rally sovoznik

Sedaj pa razumem zakaj imajo vsi tak nasmešek na obrazu, ko stopijo ven iz Suzukija! Tudi sam ne vem zakaj sem bil pred tem tolikokrat prisoten le kot gledalec. Definitivno super zabava in doživetje!

Žiga

Zelo zanimiva je bila celotna izkušnja – od teoretičnih začetkov, ko se predstavi dirkalnik, oprema … Sama rally izkušnja pa je nepopisna, adrenalinska izkušnja, ki je zelo varna, pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev. Vsekakor se vidimo še kdaj!