Piškotki

Izjava o zasebnosti

Naše spletišče uporablja piškotke. To so majhni podatkovni drobci, ki jih spletni strežnik ob obisku ponudi vašemu brskalniku. Ta jih običajno shrani na vaš računalnik oziroma mobilno napravo, ob poznejših obiskih pa se shranjeni piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku. Piškotki se uporabljajo za shranjevanje nastavitev, vodenje seje posameznega uporabnika, razlikovanje med uporabniki in za njihovo sledenje na spletišču (lahko tudi med večimi spletišči). Nadzor nad nalaganjem piškotkov, pregled njihovih lastnostni in njihovo brisanje so možni v nastavitvah vašega spletnega brskalnika, ali z uporabo dodatnih vtičnikov v njem.

Piškotke razlikujemo glede na naslednje značilnosti:

  1. začasni (in sejni) ali trajni piškotki,
  2. lastni piškotki ali piškotki tretjih oseb.

Sejni piškotek je piškotek, ki se samodejno izbriše, ko brskalnik zaprete, medtem ko trajni piškotek ostane shranjen v brskalniku, dokler ne mine določeno obdobje (kar je lahko nekaj minut, dni ali več let).

Lastne piškotke postavi spletišče, ki ste ga obiskali, piškotke tretjih oseb pa postavi zunanja partnerska spletna storitev, ki je v spletišče vključena zaradi želene funkcionalnosti.

Katere piškotke uporablja www.rallyshow.si?

Spletišče uporabljajo piškotke WP, ki so tako trajni in začasni (sejni piškotki). Storitev se uporablja za namen prijave na spletišče in upravljanja s komentarji. Vsi podatki se uporabljajo interno in zgolj v namen izboljševanja spletišča.

Vsi podatki, vezani za vaš obisk spletišča, so v anonimizirani obliki shranjeni na strežnikih zabec.net.

Seznam piškotkov na spletišču:

wp-settings-[UID]WordPressTraja 1 leto. Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja.
wp-settings-time-[UID]WordPressTraja 1 leto. Piškotek je potreben za pravilno delovanje spletnega ogrodja.

Izklop analitičnih piškotkov

Vaš brskalnik spletiščem sporoča, da ne želite beleženja vaših obiskov z uporabo piškotkov. Če želite, da spletišča beležijo vaše obiske, v brskalniku izključite možnost “Brez sledenja” in dovolite namestitev analitičnega piškotka.